Agenda

FADO met Carla Pires in de Baak Theater Maitland

PERSBERICHT

(ingezonden door Proz Media)

Driebergen, 28 oktober 2014

Laatste FADO met Carla Pires op 7 november in nieuw de Baak Theater Maitland

Op vrijdagavond 7 november a.s. is FADO te zien in de Baak Theater Maitland in Driebergen. FADO is een gepassioneerde choreografie van Vasco Wellenkamp en een co-productie van het Internationaal Danstheater met Companhia Portuguesa de Bailado Contemporaneo uit Lissabon. De voorstelling stond in uitverkochte zalen en is nu nog exclusief met live zang door Carla Pires te zien in de Baak Theater Maitland.

De thema’s van de Fado’s geven uitdrukking aan de grilligheid van het lot en de menselijke passies. De tien dansers beelden deze diverse thema’s treffend uit: de eigenaardigheid van het onzekere leven, scheiding, droefheid, liefde, geloof, de schreeuw om vrijheid en de wens om te vliegen.

FADO wordt muzikaal live compleet gemaakt door de Portugese Fado-zangeres Carla Pires. In 2012 overweldigde zij met haar prachtige stem al het publiek van het Amsterdamse Concertgebouw en trad zij op in grote theaters en op muziekfestivals in Spanje, Frankrijk en Turkije.

FADO begint om 20:30 uur, is zonder pauze en duurt 80 minuten. Voorafgaand aan de voorstelling is er gelegenheid te dineren in restaurant Banning vanaf 19:00 uur. Het theater en het restaurant liggen op Landgoed de Horst in Driebergen. De voorstelling maakt deel uit van het nieuwe cultuurprogramma van de Baak Theater Maitland als onderdeel van de Baak, instituut voor leiderschap en ondernemerschap.

Voor tickets en informatie: www.theatermaitland.nl