Agenda

Michael Pilarczyk bij Boek&Koek en restaurant de Vendel!

PERSBERICHT

(ingezonden door Boek en Koek)

Michael Pilarczyk bij Boek&Koek en restaurant de Vendel!
Restaurant De Vendel in Veenendaal en boekwinkel Boek&Koek in Maarn slaan de handen ineen met een inspiratie-avond over leiderschap en levenskunst op woensdag 19 november.

Speciale gast deze avond is voormalig dj, televisiepersoonlijkheid, inspirator en nu ook auteur Michael Pilarczyk. Hij spreekt uit eigen ervaring over hoe je beter leiding geeft, hoe je meer geld kunt verdienen, over het bereiken van doelen en het waarmaken van dromen, maar ook over geluk en rust in jezelf. Daarbij put Michael uit zijn boek ‘Dansen in de hemel’ welk het afgelopen jaar vele weken in de top 60 van best verkochte boeken heeft gestaan.

Michael Pilarczyk maakte zijn dromen waar. Als 18-jarige werd hij dj bij Veronica, in de jaren erna was hij te zien op televisie, was hij betrokken bij de oprichting van Radio 538 en een succesvol mediaondernemer. Na de verkoop van Pilarczyk Media Groep maakte hij drie jaar avontuurlijke zeiltochten. Inmiddels is hij een expert in het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar persoonlijke groei en zakelijk succes. Hij verdiept zich al jaren in NLP, parapsychologie, bewustzijn, meditatie, taoïsme, effectieve communicatie en de kracht van gedachten. Zijn levensmotto is: What you imagine you become.

Centraal op deze avond staan doelen bereiken, bewustzijn, geluk en de allesomvattende vraag: waarom doen we wat we doen? Daarmee is de avond geschikt voor iedereen die met dergelijke vragen te maken heeft. Er zal deze avond dan ook ruimte zijn voor persoonlijke vragen.

Restaurant De Vendel is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vendelseweg 69 in Veenendaal. Het pand stamt uit 1889 en is na een volledige restauratie in 1985 omgebouwd naar restaurant. In de sfeer van toen kunt u genieten van de smaak van nu.

De avond start om 19:30. Toegang kost € 15,- inclusief hapjes en drankjes. Reserveren via info@boekenkoek.net of via tim@restaurantdevendel.nl Als er nog plaatsen beschikbaar zijn mogen geïnteresseerden zich ook op de avond bij de deur melden. Er is ruime parkeergelegenheid.