Ingezonden

Scholenmarkt woensdagavond 19 november

Persbericht

(ingezonden door gem Utrechtse Heuvelrug)

Scholenmarkt op woensdagavond 19 november 2014

Evenals voorgaande jaren organiseert de Gemeente Utrechtse Heuvelrug een scholenmarkt waar de leerlingen van groep 8 en hun ouders informatie kunnen krijgen over de scholen van het voorgezet onderwijs.

Deze scholenmarkt vindt plaats op woensdag 19 november 2014 van 19.00 tot 21.00 uur in Schoonoord Doorn, Frans van Dijklaan 2, 3941 KD te Doorn.

De scholen van het voortgezet onderwijs in de regio zijn uitgenodigd om aan deze markt deel te nemen.

Via deze scholenmarkt worden de leerlingen van de hoogste groepen van de basisscholen en hun ouders in de gelegenheid gesteld informatie te verkrijgen over de scholen van het voortgezet onderwijs in de regio. Van iedere school is een vertegenwoordiger aanwezig om vragen van ouders en leerlingen te beantwoorden.

De ene schoolsoort biedt meer kans voor de toekomst en sluit beter aan bij de wensen en mogelijkheden van de leerling dan de andere. Door het organiseren van de scholenmarkt is de gemeente Utrechtse Heuvelrug ouders en leerlingen behulpzaam bij het maken van hun keuze.