Ingezonden

Inspirerende bijeenkomst over zelfredzaamheid

Voor de eerste keer naar een inspirerende bijeenkomst over zelfredzaamheid
(ingezonden door Werkplaats Senioren-coach)

De 85-jarige mevrouw M. reisde afgelopen week voor de eerste keer met haar rollator in de bus van Zeist-West naar de Torenlaan in het centrum van Zeist om de bijeenkomst van de Werkplaats Senioren-coach over Zelfredzaamheid bij te wonen. “Ik dacht : ik probeer het gewoon en er waren bij het in- en uitstappen mensen die me hielpen” . Tot haar eigen verbazing was ze niet de oudste deelnemer, wel de enige met een rollator ! Ze vond de film Still Mine en het praten met anderen over zelfredzaamheid verrijkend en gezellig, ‘thuiszitten kun je altijd nog’.
Op vrijdagmiddag 12 december organiseert de Werkplaats Senioren-coach wederom een bijeenkomst over Zelfredzaamheid met de film Still Mine als gespreksstof. Tijd en plaats :14.00-17.00 uur ,Torenlaan 38. De kosten zijn 12,50 euro inclusief verfrissingen. Aanmelden via info@senioren-coach of per telefoon bij de begeleiders Hennie de Boer 06-292 352 41 /Marieke van Gemeren 06-511 945 69. Beiden hebben ervaring in de welzijns-en ouderensector.