Politieberichten

Maarn: verdachten op heterdaad aangehouden bij inbraak

Drie verdachten op heterdaad aangehouden bij inbraak

(van politie.nl)

  • Laatste update: 06-12-2014 | 09:13

Maarn – De politie hield vrijdagavond drie verdachten op heterdaad aan voor een poging braak in een woning aan het Burgemeester Everwijn Langeplein na een melding van een alerte burger.

Omstreeks 20.30 uur zag een buurtbewoner meerdere personen in de wijk die zich verdacht gedroegen en belde daarom 112. De politie kon even later drie verdachten aanhouden voor een poging woninginbraak. Aan de woning was braakschade te zien en de verdachten hadden inbrekerswerktuigen bij zich. Er is geen buit gemaakt. De verdachten zijn een 19-jarige jongen uit Nijmegen, een 18-jarige jongen uit Wageningen en een 15-jarige jongen uit Renswoude. Ook is een personenauto in beslag genomen. De verdachten zitten nog vast. Er wordt in het politieonderzoek rekening gehouden met andere inbraken die de verdachten mogelijk hebben gepleegd.