Agenda

Kaarsjeswandeling in Austerlitz

Wandel in een met kaarsjes verlicht bos!
(ingezonden door SBB)

 

Staatsbosbeheer nodigt je uit om op vrijdagavond 19 december te komen genieten van de jaarlijkse Kaarsjeswandeling in boswachterij Austerlitz. Je kunt dan een avondwandeling maken door een haag van kaarsjes die het bospad verlichten. De wandeling is ongeveer 2 km lang. Tijdens de wandeling ontmoet je een koor, dat kerstliederen uit verschillende landen zingt. Ook zullen de jachthoornblazers weer van de partij zijn. Halverwege wordt je opgewacht in de sfeervolle oude werkschuur van Staatsbosbeheer, waar je je kunt opwarmen bij de Zweedse openhaardkachel met chocomel of gluhwein! Vertrek tussen 18.30 uur en 20 uur.

Parkeren op de recreatieweg in Austerlitz: vanaf de provinciale weg N224 (Woudenbergseweg) sla je af naar de Oude Postweg. Meteen aan je linkerhand is de recreatieweg. Vanaf de Woudenbergseweg wordt dit ook met borden aangegeven. Deelname is gratis. Warme chocomel en glühwein zijn voor €1,- te koop. Vooraf aanmelden is niet nodig.