Ingezonden

Lintjes voor F.A.M. Vrauwdeunt en M.R. van den Heuvel

(ingezonden door gem Utrechtse Heuvelrug)

Burgemeester Frits Naafs heeft op maandag 22 december 2014 een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan:

De heer F.A.M. Vrauwdeunt (woonachtig in Doorn) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1993 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Doorn en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich als bestuurslid voor de brandweervereniging en vervulde hij gedurende vijf jaar de rol van voorzitter.

De heer M.R. van den Heuvel (woonachtig in Doorn) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1994 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van de korpsen Veenendaal en Doorn en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ingezet voor de brandweervereniging.