Ingezonden

Verkiezing Mooiste wandeling 2015

Verkiezing Mooiste wandeling 2015
Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 800.000 wandelingen gedownload. Heel veel mooie wandelingen. Maar er kan er maar één de mooiste zijn. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar kunnen wandelaars hun keuze maken.

T/m 4 februari 2015 kunnen wandelaars de drie mooiste wandelingen selecteren. De uitslag volgt in de nieuwsbrief van februari. De verkiezing van mooiste wandeling vindt u op http://www.wandelzoekpagina.nl/mooiste-wandelingen-2015

Voorselectie
Op basis van het aantal downloads, reacties van wandelaars en van verschillende routemakers hebben we een voorselectie gemaakt uit de wandelingen die in 2014 zijn gepubliceerd op Wandelzoekpagina.

Over Wandelzoekpagina
De site Wandelzoekpagina.nl biedt informatie over wandelen in Nederland. De diversiteit van de wandelingen is groot: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten. Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 4.500 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland.

Noot voor de redactie: (niet voor publicatie)
Voor meer informatie, beeldmateriaal of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Stefan Horn (eigenaar en beheerder van Wandelzoekpagina): 023-5458921 of 06-44466164, info@wandelzoekpagina.nl.

Wandelzoekpagina
www.wandelzoekpagina.nl
info@wandelzoekpagina.nl