Ingezonden

Nederlands vrouwelijke top DJ op WinterBeats

(ingezonden door Bergse Bossen)

Nederlands vrouwelijke top DJ op WinterBeats
Op zaterdag 7 februari zal Miss Merilyn draaien tijdens WinterBeats bij Bergse Bossen in Driebergen. Als één van de beste vrouwelijke Nederlandse allround top DJ’s is Miss Merilyn al jaren een geliefde DJ in het clubcircuit in binnen- en buitenland. Na vele optredens op o.m. Ibiza en Mallorca doet deze dancediva nu ook Driebergen aan.

WinterBeats in Grand Café Bergse Bossen, is sinds een paar jaar dé Danceparty voor 30-plussers in de regio. “Omdat hier alleen dancehits uit de actuele hitlijsten worden gedraaid, konden we met dit concept een DJ die nog wekelijks volop actief is in het nationale en internationale clubcircuit krijgen”, aldus de organisatie. Met Miss Merilyn hebben we echt een topper binnen weten te halen. Steeds minder DJ’s mixen nog zelf in ‘on the spot’. Zeker in het commerciële circuit zie je meer en meer DJ’s die hun complete set van te voren al in hun laptop voorgeprogrammeerd hebben staan en deze slechts af en toe onderbreken voor een verzoeknummertje. Maar dat DJ echt een Vak is met hoofdletter V, zullen de WinterBeats gasten op 7 februari horen en zien bij Miss Merilyn! Voordat de echte party van start gaat is er – om op te warmen – buiten een Après Ski Pre-Party met DJ Coco, Glühwein en Flügel. Kaarten zijn bijna uitverkocht dus weer er snel bij. Voor tickets en informatie check: www.bergsebossen.nl/winterbeats of kijk op Facebook