Ingezonden

Directeur Nederlands Forensisch Instituut bij Radio90FM

(ingezonden door Radio90FM)

Op donderdag 19 februari is Reinout Woittiez, algemeen directeur van het Nederlands Forensisch Instituut(NFI) vanaf 20.00 uur te gast bij Radio90FM.

In het programma Naar Mijn Mening zal hij uitgebreid praten over zijn werk bij het instituut. Deze zomer kwam het NFI in het nieuws toen de MH17 neerstortte in Oekraïne. In korte tijd werden werkplekken in de Korporaal van Opheusden kazerne in Hilversum ingericht om het moeilijke forensisch onderzoek te kunnen uitvoeren.
Woittiez werkt sinds 1 september 2014 bij het NFI en was daarvoor directeur bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaal Gebied. Hij is nu ook lijsttrekker voor de VVD voor het waterschap Stichtse Rijnlanden. Hij is woonachtig in Doorn.

Radio90FM is de streekomroep voor Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede.
Meer info over frequenties van Radio90FM zijn te vinden op www.radio90fm.nl