Ingezonden

Informatiebijeenkomst PGB en transitie (Wijk)

(ingezonden door Zorg bij Duurstede)

De zorg is in beweging en daarmee de zorgvraag en het zorgaanbod Zorg wordt meer afgestemd op de vraag vanuit de cliënten en aanbieders passen hun expertise en aanbod meer af op de vraag. Maar hoe zorg je ervoor dat de mensen die een PGB toegekend krijgen je als aanbieder kunnen vinden? Allereerst door ook als aanbieder goed op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden van het PGB.
Daarom organiseert Zorg bij Duurstede de informatie bijeenkomst
PGB en transitie in 2015
Nieuwe regels en richtlijnen voor PGB in 2015/vragen over Transitie 2015
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor alle zorgaanbieders die vragen hebben over mogelijkheden en richtlijnen van PGB
Louise Krijnen, PGB ambassadeur voor de gemeente Wijk bij Duurstede, weet veel over dit onderwerp en zal zo veel mogelijk de vragen die gesteld worden beantwoorden. Op de bijeenkomst wordt onder meer ingegaan op onderwerpen als: hoe werkt een PGB, wat zijn de regels, wat mag wel en wat niet en wat zijn de nieuwe richtlijnen voor 2015 voor het PGB. Ook vragen over de transitie 2015, voornamelijk de nieuwe WMO wet en Wet Langdurige Zorg en zorg via ziektekostenverzekering kunnen gesteld worden.

De bijeenkomst is op 9 april om 20.00 uur in Dorpshuys Cothen, C.B. Kentiestraat 2, 3945 CB Cothen.
De kosten zijn € 15,00 (gratis voor pro-leden van Zorg bij Duurstede)
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst op
www.zorgbijduurstede.nl /bijeenkomstpgb