Gemeente

Nieuwe folders en raamposters Fairtrade

(ingezonden door gem Utrechtse Heuvelrug)

Burgemeester Frits Naafs neemt 1e exemplaar nieuwe folders en raamposters Fairtrade in ontvangst
Maandag 13 april om 16.30 uur in de Cantina in het Cultuurhuis in Doorn

Maandag 13 april presenteert de werkgroep Fairtrade Gemeente Utrechtse Heuvelrug een folder en raamaffiche met daarop de winkels in Amerongen, Doorn, Leersum en Maarn die Fairtrade cadeauproducten verkopen. Een mooie gids voor mensen die op zoek zijn naar een Fairtrade product om cadeau te geven. Bijvoorbeeld met Moederdag op 9 mei of voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van Fairtrade kleding, tassen, sieraden, chocolade, wijnen en thee? Zondag 9 mei is het Wereld Fairtrade dag. Een Fairtrade cadeau is dan helemaal `in stijl`.
 
Hiermee is het overzicht van de Fairtrade cadeauwinkels in de gemeente compleet. In november 2014 werd in Driebergen de folder en affiche van de Fairtrade cadeauwinkels in Driebergen gepresenteerd.
 
Burgemeester Frits Naafs neemt maandag 13 april het eerste exemplaar van de nieuwe folder en affiche in ontvangst tijdens een feestelijke bijeenkomst om 16.30 uur in de Cantina van het Cultuurhuis in Doorn.