Agenda

Volop leuke activiteiten op Fort bij Rijnauwen!

Forten Openingsweekend

(ingezonden door SBB)

 

Staatsbosbeheer organiseert op Fort bij Rijnauwen een weekend vol leuke activiteiten voor jong en oud! Want veel forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie gaan weer open deze maand. Dat vieren we met het Forten Openingsweekend! Doe mee aan één van de volgende activiteiten:

· Speciale Openingsexcursies op zaterdag 18 april om 10.30u en om 13.30u. De kosten hiervoor zijn €5 per persoon.

· Inloopexcursies op zondag 19 april tussen 12u en 17u. Elk kwartier start er een excursie waar u aan kunt sluiten. Alleen vandaag zijn deze excursies gratis!

· Op pad met Kapitein Dirk op zondag 19 april om 13u. Onder leiding van Kapitein Dirk gaan de kinderen op verkenning in en rond het fort en leren de kinderen op een amusante manier van alles over de soldaten die vroeger op het fort leefden en werkten. €5 per persoon (max. 30 kinderen).

· Vleermuizenquiz op zondag 19 april om 15u. Kom erachter hoe het is om een vleermuis te zijn en leer alles over deze een tikkeltje enge, maar ook erg interessante dieren. Hoe leven ze nou eigenlijk, wat eten ze en hoe werkt dat nou met die “echolocatie”? €5 per persoon (max. 30 kinderen).

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten kijk je op onze website www.staatsbosbeheer.nl. De excursies starten bij het hek bij het Fort Rijnauwen aan de Vossegatsedijk in Bunnik. Vooraf aanmelden is niet mogelijk.