Ingezonden

Boekennieuws boekhandel Baas

(ingezonden door Boekhandel Baas)

In ons boekennieuws kunt u lezen over de volgende onderwerpen:

• Lezingen bij boekhandel Jacques Baas

• Acties tijdens de Maand van het Spannende Boek

• Acties eBooks

Schrijvers op bezoek
Op dinsdagavond 16 juni om 20.15 uur is Johanvan de Gronden, filosoof en directeur van het Wereld Natuur Fonds, te gast bij boekhandel Jacques Baas. Van de Gronden schreef het onlangs verschenen boek ‘Wijsgeer in het wild’. Hierin onderzoekt hij hoe de wijsbegeerte en natuurbescherming zich tot elkaar verhouden. Aanvang 20.15 uur, winkel en brasserie zijn vanaf 19.45 uur geopend. Toegang 5 euro. Reserveren wordt aanbevolen.

Ter gelegenheid van het verschijnen van het derde en afsluitende deel ‘Brieven van mijn ziel’ organiseert Chantalvan de Brink in samenwerking met boekhandel Jacques Baas op maandagavond 22 juni een rond-de-tafel-gesprek.
Op deze avond zal zij met de aanwezigen stilstaan bij de inzichten uit haar boeken voor hun eigen leven. Na een voorstelrondje en een korte meditatie gaat het over zaken als de relatie tussen ons ego en de ziel, het pad van persoonlijke ontwikkeling en de rol van spiritualiteit naast psychologische, lichamelijke en systemische benaderingen. De avond begint om 20.15 uur en vindt in de brasserie plaats. Deze gaat om 19.45 uur open. Er kunnen slechts een beperkt aantal mensen deelnemen aan dit gesprek met de auteur. Reserveren is daarom verplicht. Kosten: 5 euro.

Acties Maand van het Spannende Boek – Juni 2015
Als vaste klant willen wij u speciaal uitnodigen om in de maand juni naar onze winkel te komen, want bij aankoop van tenminste € 12,50 aan spannende boeken ontvangt u gratis het geschenkboekje Grijs gebied geschreven door Marion Pauw (zolang de voorraad strekt).

En wij hebben weer een flinke hoeveelheid spannende boeken in huis, zoals van Jussi Adler-Olsen, Harlan Coben, David Baldacci, Tomas Ross en Arnaldur Indridason. En van de nieuwe Stephen King (De eerlijke vinder) hebben wij een speciale editie met bloedspetters!

Bovendien kunt u bij ons exclusief de thriller Springvloed  van Börjlind voor slechts 5,95 kopen.

Ook hebben wij alle delen van de serie Q van Jussi Adler-Olsen voor slechts 7,50 in de aanbieding (behalve de nieuwste dan).

Alle (luister)boeken zijn direct te bestellen op www.boekhandelbaas.nl

U kunt de boeken (meestal de volgende dag!) afhalen in de winkel of desgewenst thuis laten bezorgen.

eBooks

En leest u tijdens de vakantie liever op uw eReader of Tablet, ook dan kunt u voor uw eBooks bij www.boekhandelbaas.nl terecht. Onze eBooks zijn zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor elk type reader of tablet. Deze maand hebben we mooie aanbiedingen, zoals Ida Simons, Lars Kepler en Robert Harris voor slechts 4,99.

Tot zover ons boekennieuws. U zult ons boekennieuws zo’n vier keer per jaar ontvangen. Wilt u dit niet, stuurt u deze mail dan naar ons terug met als onderwerp ‘ik wil geen boekennieuws meer ontvangen’ en we verwijderen u direct uit ons bestand.

  

Alvast een fijne zomer!

 

Judith, Lars, Lotterijke, Petra, Yoska

Boekhandel Jacques Baas
Traaij 4c
3971 GN Driebergen
tel 0343-518571
www.boekhandelbaas.nl