Heuvelrug

Saar strikes again

Inzending van een oplettende lezer: een volgende actie van Saar. We weten nog steeds niet wie dat is.

Drie maanden geleden zorgden soortgelijke dichtregels al voor de vraag wie guerilla-kunstenaar Saar toch is. Ze of Hij of Het duikt hier en daar op, met name in de dorpskern van Driebergen. Nu dus hier.

Volgens Hillridge, geograaf immers, is hier in dit geval rond dat stomme hertenkamp bij het NS-station Driebergen-Zeist. Kan kloppen, daar in de buurt troffen we het najaar zelf de al onderstaande dichtregels aan.

Nu vragen zich al dus al drie mensen af wie Saar is. Inzendingen mogen hieronder of naar info@hillridge.nl. Vooral nu vanochtend collega dorpsjournalist meldt dat de lokale Heuvelrugse Cultuurraad zichzelf opheft. Nu mag cultuurraad een eng woord zijn, Hillridge zet graag de kolommen open voor alle cultuur. Of Cultuur.

Lees ook:
Wie is Saar