Doorn

Harde natuurijsvloer in Doorn

Volle bak vanochtend op de Doornse ijsbaan. Een hele school plus een groot aantal moeders, vaders, juffen en andere nieuwsgierigen werden losgelaten op het verse ijs.

Alle klassen van de Kameleonschool stonden op het ijs. Omstebeurt mochten ze chocomel komen drinken, klonk uit de geluidsinstallatie. 'Dan mogen nu de kinderen van juf Joke chocomel komen drinken.' Onderwijl schaatsten de andere kinderen en volwassenen lekker door. Ook hillridge zelf schaatste een flink aantal baantjes hard, en het moet gezegd: een heerlijke keiharde natuurijsvloer, met zo nu en dan een overwaaiende beukenoot of een verdwaalde kleuter in de binnenbaan. 

Om 12 uur ging de baan dicht voor groot onderhoud. Vanavond om 19 uur gaat de poort weer open.
Hieronder nog wat plaatjes.