Heuvelrug

Ook Heuvelrug campagnetoneel

RTVUtrechttweetkazerne

Ze zijn natuurlijk alom aanwezig,  en dezer dagen dus ook op de Heuvelrug: landelijke politici.

Morgen -woensdag 29 augustus- komt Marianne Thieme zowel de gemeente Zeist als de gemeente Utrechtse heuvelrug 'gasvrij' verklaren, door het plaatsen van een gelijknamig bord precies op de grens van de twee gemeentes. Misschien ontmoet ze daar meteen de VVD-kandidaat kamerleden Leegte en De Brey, die 's ochtends vroeg campagne voeren op het NS-station om te lobbyen voor behoud van de Intercitystatus van dat station. 

Maandag 3 september komt D66-kandidaat Hachchi naar de Heuvelrug om met inwoners en lokale politici over de marinierskazerne te praten. Vorige week deed VVD-kandidaat Leegte datzelfde, met grote onduidelijkheid tot gevolg. Volgens berichtgeving op RTV-Utrecht en in de lokale krant De Kaap zou Leegte het behoud van de marinierskazerne in Doorn voorstaan. Nadat het nieuws werd overgenomen door de Zeeuwse krant PZC, meldde VVD-defensiewoordvoerder Bosman via een tweet dat dit een onjuist beeld schetste, waarna RTV-Utrecht de tekst corrigeerde. En daarop ook de PZC zelf.

Dinsdag 4 september treedt PVdA-kamerlid Ed Groot aan in Doorn, om met u te spreken over de financiele crisis. 

Laat je stem ook vast gelden op {jvotesystem poll=|11|}

RTVUtrechttweetkazerne

Bosmantweet