Heuvelrug

Boer zocht Vrouw op Heuvelrug

De evaluatiebesprekingen van succesprogramma Boer zoekt Vrouw vonden vanavond plaats op de Heuvelrug.

Dat leerde hillridge zojuist van bewoners van buurtschap Sterkenburg, ooit als gerecht Sterkenburg onderworpen door de gemeente Driebergen, dat daarna nog de gemeente Rijssenburg innam voordat het zelf werd ingekapseld door de gemeente Utrechtse heuvelrug. 

Drie weken geleden zou het charmante VW-busje van BzV -volgens diverse agrariers helaas zonder het blonde ding zelf erin- herhaaldelijk gespot zijn op weg naar het gelijknamige kasteel, waar de opnamen voor BzV zouden hebben plaatsgevonden. In de opnamen grijpen de deelnemers terug op de voorgaande episodes, om vervolgens kenbaar te maken of ze het drie maanden later nog steeds met de gekozen partners doen.