Agenda

Forten Openingsweekend

(ingezonden door SBB)

Forten Openingsweekend

Volop leuke activiteiten in het paasweekend op Fort bij Rijnauwen!

 

Staatsbosbeheer organiseert op Fort bij Rijnauwen een paasweekend vol leuke activiteiten voor jong en oud! Want veel forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie gaan weer open deze maand. Dat vieren we met het Forten Openingsweekend! Doe mee aan één van de volgende activiteiten:

· Speciale Openingsexcursies op zaterdag 19 april om 13.30u, zondag 20 april om 10.30u en zondag 20 april om 13.30u. De kosten hiervoor zijn €5 per persoon.

· Inloopexcursies op maandag 21 april tussen 12u en 17u. Elk kwartier start er een excursie waar u aan kunt sluiten. Alleen vandaag zijn deze excursies gratis!

· Op pad met Kapitein Dirk op maandag 21 april om 13u. Onder leiding van Kapitein Dirk gaan de kinderen op verkenning in en rond het fort en leren de kinderen op een amusante manier van alles over de soldaten die vroeger op het fort leefden en werkten. Alleen vandaag slechts €2,50 per persoon! (max. 30 kinderen)

· Vleermuizenquiz op maandag 21 april om 15u. Kom erachter hoe het is om een vleermuis te zijn en leer alles over deze een tikkeltje enge, maar ook erg interessante dieren. Hoe leven ze nou eigenlijk, wat eten ze en hoe werkt dat nou met die “echolocatie”? We gaan géén échte vleermuizen zoeken. Alleen vandaag slechts €2,50 per persoon! (max. 30 kinderen)

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten kijk je op onze website www.staatsbosbeheer.nl. De excursies starten bij het hek bij het Fort Rijnauwen aan de Vossegatsedijk in Bunnik. Vooraf aanmelden is niet mogelijk.