Amerongen

App met drie nieuwe routes over Heuvelrug.

Goed nieuws; een app met drie nieuwe, fijn gevarieerde wandelroutes rond pittoresk Amerongen. Ook voor je buitenlandse gasten, want tweetalig.

Read More

De routes voeren je door het oude dorp, over de top van de Amerongse Berg of langs het 'wetland' van de Bovenpolder. Tegelijk jojo-en ze je door de rijke geschiedenis en geografie van Amerongen, inclusief de Slag van Amerongen, de Galg en de Franse Keuken.

Gebruik van de app is eenvoudig. Je downloadt Everytrail, tikt zoekwoord Amerongen in en hoppa:  je smartphone of tablet gidst je de paden op en vertelt enpassant het verhaal van het gebied. Omdat alle teksten ook in het Engels beschikbaar zijn ook erg geschikt als je vrienden uit het buitenland over de vloer hebt en iets van Nederland wilt laten zien. Maar je kunt alles ook via web vanuit je luie stoel bekijken, door op het beeld hieronder te klikken.

printscreen Aboegeogames

Route, tekst en beeld zijn gemaakt onder de vlag van Aboemelle's Geogames, het alter ego van hillridge, in opdracht van het platform Amerongen Inspireert. Opmerkingen en correcties -aboe moet het net als hillridge zonder eindredactie doen- zijn welkom op hillridge@xs4all.nl.