Driebergen

Burgemeester sluit pizzeria

Het Driebergse pizza-restaurant La Gondola is en  blijft gesloten wegens 'criminele feiten'. De eigenaar vocht de gedwongen sluiting aan, maar verloor de zaak.

Read More

Dat laat de gemeente weten in een persbericht en een mondelinge toelichting. Eind mei liet de burgemeester de zaak sluiten wegen 'ernstige vermoedens dat de verleende vergunningen mede werden gebruikt voor het plegen van criminele en strafbare feiten'. Daartegen ging de eigenaar kort nadien in beroep, maar de rechter stelde de burgemeester afgelopen maand in het gelijk. 

Daarom blijft de pizzeria voorlopig gesloten. 'En als het aan mij ligt gaat ie ook niet meer open,' aldus burgemeester Naafs in een toelichting. Wat de criminele en strafbare feiten behelsen wil de burgemeester niet toelichten, maar lokale geruchten spreken over drugshandel.