Heuvelrug

Natste dag!

Heel erg nat, en nu al de natste dag van het jaar. Maar geen 80mm.

Read More

Het peil van Hillridge’ weerstation staat op 45 mm en het regent nog wel een uur of twee. De vorige natste dag van het jaar was 10 september, met een oogst van 32 mm. De warmste dag was 22 juli, toen kwam het kwik in de achtertuin van Hillridge om 16:44 tot 35 graden. Koudst werd het op 31 maart om 7:19, namelijk min 4,5. Het was eerder natuurlijk veel kouder maar toen was het weerstation nog niet in bezit van Hillridge en buiten opgehangen. 

Rond zeven uur wordt het droog en kunnen we voorzichtig de balans opmaken, via een klik naar Hillridge op Wunderground.com. Of kijk even op het jongste weerrapport in de rechterkantlijn. Niet teveel grasduinen in de historische gegevens,het weerstation en de programmatuur zenden kennelijk nu en dan vreeemde gegevens door die resulteren in abnormale pieken.

UPDATE: Om 19:21 uur staat er 51,6mm op de teller, om 21:33 54,1mm en het blijft regenen…..