Heuvelrug

Morgenavond: besluit over reclamebeleid

Morgenavond besluit de gemeenteraad of het de regels rond buitenreclame wil wijzigen, om zelf meer geld met die reclames te kunnen verdienen. Hillridgelezers vinden voorlopig van niet.

Read More

Het college wil ruimere recalmeregels, en vraagt hier donderdagavond goedkeuring voor van de gemeenteraad. Om die raadselden te helpen houdt Hillridge tot morgenavond een poll, waarin bezoekers hun voorkeur kunnen aangeven.

Tot vandaag rond het middaguur stemmen bezoekers voornamelijk tegen buitenreclame in het algemeen (60%). Op enige afstand tweede (15%) in de tussenstand komt de optie tot het oprichten van een enkel groot vet lucratief billboard langs de A12. Geen enkel bezwaar tegen any reclame in de openbare ruimte  heeft 11%, terwijl 7% in elk geval geen rotondebordjes wil, 6% een voorkeur heeft voor de verlichte lantaarnpaalborden en slechts 1% voor de lage sandwichborden.

Je kunt nog ruim dertig uur stemmen. Heb je dat al gedaan, roep dan je vrienden, kennissen, zoon, dochter, broer, vader, zus, moeder, baas, ondergeschikte, oma en opa, bestuurder, neef, vijand, nicht, buschauffeur, bakker, postbode, klant of wie dan ook op hun stem ook even uit te brengen. Achtergrondinformatie vind je hier.

{jvotesystem poll=|19|}