Heuvelrug

Zanderij heropend

Zanderij 5

Zanderij 5

Read More

Na meer dan tien jaar afsluiting wordt morgen de voormalige Maarnse zandafgraving heropend als recreatiegebied Zanderij. Het wordt een extensief recreatiegebied, want zwemmen, crossen en hondenuitlaten blijft er niet mogen. Wel is op de steilste wand een nieuwe trap van 180 treden aangelegd die je leidt naar een wandelpad van 2km rond het meer, met in het midden een nieuw bruggetje en aan de andere kant van de steile wand nog een nieuwe ‘luie’ trap. Voor mensen die slecht ter been zijn is de Zanderij ontoegankelijk. Voor hen is een uitkijkplatform aangelegd, tussen de twee nieuwe trappen.

Zanderij

Zanderij 7

Zanderij 6


Wil je Hillridge weer ns aan het werk zetten dan kan dat via dit platform. Je kunt ook altijd zonder platform doneren of je opgeven voor berichten over nieuwe artikelen