Heuvelrug

Ilse de Lange naar Maarn

Grote namen op het jubileumfeest van de Maarnse Mixed Hockey Club: Ilse de Lange, Trijntje Oosterhuis en Ruth Jacott. 

Read More

De Maarnse hockeyclub MHC bestaat deze maand een halve eeuw, maar de club viert het grootste jubileumfeest komende zomer. Op zaterdag 14 juni komen Ilse de Lange, Ruth Jacott en Trijntje Oosterhuis naar Maarn voor het openluchtconcert Three Times a Lady.

Burgemeester Naafs van gemeente Utrechtse Heuvelrug is verheugd met het feest. ´Ik vind het echt fantastisch, dat dit in zo´n dorp als Maarn kan. Ik ben daar zeer voor als burgemeester. We zijn er al zeker een jaar mee bezig, want er komen straks wel tienduizend mensen naar Maarn en dat is wel een dingetje met veiligheid. Maar dat is allemaal gelukt. En ja, er zullen mensen in Maarn last van hebben, dat is niet anders.´