Ingezonden

Activiteiten op Kasteel Broekhuizen

(ingezonden)

– Zaterdag 13 & zondag 14 oktober : Buitenplaatsen fietstocht

– Donderdag 1 november : Huiskamerconcert met Camiel Boomsma, pianist

Buitenplaatsen fietstocht – zaterdag 13 en zondag 14 oktober

In het kader van het jaar van de buitenplaatsen 2012 organiseert 100% heuvelrug, www.100procentheuvelrug.nl een fietsroute langs 8 buitenplaatsen aan de Utrechtse Heuvelrug. Kasteel Broekhuizen is één van de Buitenplaatsen die haar deuren dit weekend opent op beide dagen tussen 11.00 en 17.00.

Het koetshuis zal aankomend weekend het podium zijn voor een tweetal kindertheatervoorstellingen (13.00) en een Dance Battle for kids (11.30/12.15/14.15). Daarnaast vindt u in het koetshuis een tijdelijke bar voor koffie/thee/limonade en kleine versnaperingen en zal Il Sogno – the italian conceptstore – met boeken, delicatessen, tassen, stola’s en een presentatie van de ‘handpresso’ aanwezig zijn.

Het kasteel is te bezoeken voor een rondleiding waarbij zowel de geschiedenis als de toekomst van het Kasteel belicht wordt (11.00/14.45/15.30, EUR 2,50 p.p. extra, inschrijven voor rondleiding bij het Koetshuis op de dag zelf)

Kaartverkoop en informatie: www.100procentheuvelrug.nl

Entree: Kinderen tot 16 jaar gratis , vanaf 16 jaar EUR 10,00.Contant en gepast betalen!

Familieticket: twee kinderen vanaf 16 jaar en twee volwassenen EUR 35,- (ticket twee dagen geldig)

N.B. Weekend alleen te bezoeken met een ticket van de Buitenplaatsen fietstocht, te koop in de voorverkoop en op de dag zelf bij de kassa (vanaf 10.30) bij één van de opstapplaatsen van de buitenplaatsen fietstocht (contant, gepast betalen)

****

Donderdag 1 november Klassiek Leeft! op Kasteel Broekhuizen.

Camiel Boomsma, pianist, brengt een prachtig programma waarin hij de verbintenis en bewondering tussen Beethoven, Debussy, Liszt en Wagner voor het voetlicht brengt. Wagner bewonderde Beethoven en Debussy op zijn beurt Wagner, wat terug te vinden is in het harmonische kleurenpalet van zijn composities. Hoe de connecties verder liggen? Camiel zal in klank en woord dit graag toelichten op donderdag 1 november in de salon van Kasteel Broekhuizen!

Datum: Donderdag 1 november 2012

Musici: Camiel Boomsma

Aanvang: 20.15 (deuren gaan een half uur voor aanvang open)

Locatie: Kasteel Broekhuizen, Broekhuizerlaan 2, 3956 NS Leersum

Entree: Twintig euro p.p.(incl. een consumptie)

Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto én fiets (gelieve niet op gazon)

Informatie: http://concert.kasteel-broekhuizen.com