Ingezonden

Binder Bindt: Beste dorpsbewoners

(ingezonden door Binder Bindt)

Beste dorpsbewoners,

De Binder Bindt is door verschillende dorpsbewoners aangemeld als eerste bruggenbouwers project.

Donderdag a.s. zal er om 19.30uur in de raadszaal in Doorn, een korte presentatie gegeven worden door alle aangemelde partijen. Het Leersumse project de Binder Bindt zal namens ons door Anne-Marie Zwanink kort worden toegelicht.

Daarna zullen de raadsleden een rondje maken langs de mogelijke bruggenbouwersprojecten.

De vraag aan u is of u in korte gesprekjes met rondlopende raadsleden wilt vertellen welke ideeën er leven voor de Binder. We hebben al een aantal leuke ideeën voor de Binder(zie foto in de bijlage), maar het zou leuk zijn als u een idee of een aantal ideeën mede zou kunnen toelichten. Ook zijn kinderen altijd welkom om hun ideeën te komen vertellen…Uiterlijk 20;30 gaan we weer richting Leersum.

We horen het graag als u overweegt om donderdag a.s. ook even te komen!

Namens de Binder Bindt,

Anne-Marie Zwanink

Lyander Schmitz

Hubert van Zanten