Commercieel

Helpen

Hillridge werkt zonder uitgever, zonder subsidie, zonder abonnees, zonder suikerooms, zonder beschermengelen, ja zelfs zonder god. Zonder jullie hulp sterft hillridge uiteindelijk een stille dood. Dus: hoe kun je helpen?

Doe mee

Hillridge verwelkomt met name collega-journalisten en verslaggevers, maar ook andere stukjesschijvers, opinieleiders, filmpjesmakers, fotografen zijn van harte welkom te komen publiceren op Hillridge. Verder is er voldoende te doen op technisch gebied, marketing, commercie, archivering, opmaak; iedereen is welkom. Mail hillridge@xs4all.nl  of bel 0624612602

Word abonnee

Simpel en doeltreffend. Als tientjeslid steun je Hillridge, krijg je toegang tot afgeschermde artikelen en ontvang je nieuwsbrieven voor abonnees. Tientjeslid en dus een chte Hillridger ben je al voor €9,99. Sponsors -dat zijn meestal ondernemers die een bannertje of advertorial huren, zie hieronder- zijn vanzelf al Hillridger.

Adverteer

Geimiddeld tussen de tweehonderd en vijfhonderd unieke bezoekers per dag, ofwel tienduizend die per maand zo’n twintigduizend stukken lezen. Klik hier voor de jongste tarieven of doe Hillridge een voorstel via hillridge@xs4all.nl. Hillridge verwelkomt alle andere creatieve voorstellen van sponsors en als sponsor ben je trouwens ook automatisch tientjeslid.

Doneer

Je weet meer door hillridge, en kennis is macht. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt, best mogelijk dat de belastingen dalen mede door het werk van hillridge. Tel uit je winst! Doneer daarom een substantiele fooi

naar (hillridge@xs4all.nl) gratis met de gratis paypal app voor smartfoons

 

of doneer met een traditionele storting op Bank Knab NL09KNAB0767 0230 72, tnv Abu Melle Journalistieke Producties, ovv Hillridge

Wat ook nog kan!

Reageer (makkelijk): Zie je een tki- of zpelfout, of klopt grammaticaal klopt van het kant geen: reageer met een e-mail naar hillridge! Kan ook via twitter naar @hillridge of @lifeathillridge

Reageer (moeilijker): Inhoudelijk zal er heus wel eens iets niet kloppen. Of er is aanvulling nodig. Of geef gewoon je mening via hillridge@xs4all.nl  of bel 0624612602
Beter nog: kom meedoen met speuren, verslaggeven, fotograferen, filmen, etc, kortom: wordt deel van hillridge

Lek en Tip!: Zonder aanvoer van onderbelichte onderwerpen, geheime tips, geruchten, roddels of lekjes van klokkenluiders zal Hillridge geen spraakmakende rol kunnen spelen. Dus TIP of LEK met een e-mail naar hillridge@xs4all.nl  of een tweet naar @hillridge of @lifeathillridge of bel gewoon 0624612602