Ingezonden

Heuvelrug krijgt eigen voordeelpas

(ingezonden)

Utrechtse Heuvelrug krijgt per 1 juli eigen voordeelpas

Welnúhpas win-win-win voor burgers, bedrijfsleven en gemeente

Welnúh lanceert de Welnúhpas in samenwerking met organisaties en bedrijven. Deze pas geeft inwoners van de Utrechtse Heuvelrug toegang tot kortingen en aanbiedingen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, waaronder natuurlijk ook de diensten Welnúh. Op www.welnuh.nl staat vanaf 1 juli het actuele overzicht. Er komen steeds nieuwe aanbiedingen bij.

Waar te koop

De Welnúhpas kost 25 euro en is een jaar geldig. Inwoners van de Utrechtse Heuvelrug kunnen de pas kopen bij de Steunpunten Welzijn, Zorg en Wonen van Welnúh en bij de receptie van de Kampwegkerk in Doorn.

Win-win-win

Sjaak Blenk, directeur van de Stichting Welnúh, noemt deze unieke en exclusieve voordeelpas een win-win-win. “Inwoners van onze gemeente kunnen met de Welnúhpas korting krijgen voor veel van onze diensten en voordeeltjes pakken in een groeiend aantal winkels. Het bedrijfsleven kan instappen met leuke aanbiedingen of kortingen en daarmee hun omzet vergroten. “

Trots op dit mooie resultaat van samenwerking

“Ook dit keer staan we versteld van het enthousiasme bij bedrijven en de steun van vrijwilligers om de Welnúhpas tot een succes te maken.” Als eerste kunnen 200 huurders van Heuvelrug Wonen van de pas profiteren! Zij worden over de aanmeldingsprocedure geïnformeerd in het bewonersblad “Op de Hoogte” van Heuvelrug Wonen.” aldus Sjaak Blenk.

Voor meer informatie over de Welnúhpas kunt u contact opnemen met de receptie van Welnúh via telefoonnummer: 523000.

Organisaties en bedrijven

Wilt u de Welnúhpas gebruiken als relatiegeschenk? Dan kunt u contact opnemen met Bertine van den Bosch via communicatie@welnúh.nl.

Organisaties en bedrijven die een een aanbieding willen doen aan de bezitters van de Welnúhpas kunnen hun voorstel sturen naar richard.postma@gmail.com.