Ingezonden

“Raadslid worden, iets voor u?”

(ingezonden)

Zou u willen meebeslissen over waar het naartoe moet met Zeist? Burgemeester Koos Janssen geeft op zaterdag 1 december een inkijkje in het werk van een raadslid.

Burgemeester Janssen: “In maart 2014 kiezen we met z’n allen weer de raadsleden die namens ons belangrijke beslissingen over Zeist mogen nemen. Over wonen, verkeer, werk, welzijn, cultuur: noem maar op. Daarvoor hebben we gedreven en verstandige volksvertegenwoordigers nodig. Gelukkig hebben we die ook, maar de politieke partijen in onze raad zijn continu op zoek naar nog méér goede mensen om op hun kieslijst te zetten. Voor mensen die meer willen weten over wat het betekent om raadslid te zijn, geef ik op 1 december, tussen 9 en 12 uur, in het gemeentehuis een inkijkje in het werk van een raadslid. U bent welkom! Kom vooral óók als u nog niet zeker weet of het iets voor u is, en óók als u nog geen lid bent van een politieke partij.”

U kunt zich aanmelden via raadsgriffie@zeist.nl. Meer informatie over deze workshop en over de raad kunt u vinden op www.zeist.nl/raadswerk.

Wilt u meer weten? Bel de raadsgriffie op ons vijfcijferige telefoonnummer 14 030.