Ingezonden

3e editie JongerUH-krant is een feit!

Persbericht (ingezonden door Welnuh)

Doorn, 24 januari 2014

3e editie JongerUH-krant is een feit!

Na maanden schrijven en schaven, is het zover: de JongerUH-krant is af! Thema is dit keer ‘Toekomst’ en dit inspireerde jongeren van de Utrechtse Heuvelrug tot verhalen over dromen, wensen, twijfels en dankbaarheid. Vragen als ‘Wat wil ik nou?’, ‘Wat moet ik daarvoor doen?’ en ‘Krijgt iedereen gelijke kansen?’ komen aan de bod. De krant is af te halen bij Stichting Welnúh aan de Kampweg, de jongerenruimtes van Welnúh, bibliotheken, sportclubs en scholen. 

Dank

Dit project is opgezet door Jongerenwerker Jelle Rijssemus van Welnúh en Korine van Veldhuijsen (Bijzondere verhalen) en mogelijk gemaakt door het VSBfonds. Joost van Lanschot, directeur: “VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft zich persoonlijk te ontwikkelen. Daar past de JongerUH-Krant, die een podium wil bieden voor de talenten voor jongeren, heel goed bij. Wij zijn actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij, Kunst & Cultuur en Beurzen en helpen projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.” 

Onze speciale dank gaat uit naar het VSBfonds én naar vrijwilligers Bianca de Ruiter en Chantal Ardon, voor al hun tijd en inspanningen. Wilt u graag een exemplaar thuis ontvangen? Dan kunt u een mail sturen naar j.rijssemus@welnuh.nl en dan bezorgt één van de jongeren de krant aan huis.