Heuvelrug

Hillridge online and back offline. En weer weg

Hillridge was offline vanwege een veiligheidslek en een daaropvolgende noodzakelijke migratie. Nu weer veilig online. Maar weg.

De website van Hillridge draaide op een systeem genaamd joomla, maar dan de verouderde versie 1.7.  Van de host -gastheer- moest Hillridge subiet verhuizen naar een recentere joomla, nummer 3.0. Omdat de oude site lek was en in veronrustende mate dienst deed als medium voor bergen spam en porno.

Daar is Hillridge dus de laatste week mee bezig geweest, met die migratie, want zo heet dat. En vandaar was de website soms offline en kwam er sowieso geen nieuws. Heel vervelend, we vinden het zelf echt het allerergst om nieuws te laten liggen, of door de collega's te laten oppikken.

Anyways, dat duurt nog even want Hillridge fietst de komende week over de Marokkaanse heuvelrug genaamd Atlas, van Ouazarzate naar Marrakesh, voor een reportage. Voor lezers die dat interessant vinden biedt de facebookpagina Hillridge op reis op gezette tijden stukjes tekst, exacte route en beelden vanaf die andere Heuvelrug.

Volgende week donderdag pakt Hillridge dan de draad weer met nieuwe energie op en kunnen jullie rekenen op de gebruikelijke verslaggeving vanaf onze eigen Heuvelrug.