Ingezonden

’Onze JOP’ Maarn zoekt enthousiaste vrijwilligers

Persbericht (ingezonden door Welnuh)

 

Maarn, 27 februari 2014

’Onze JOP’ van Welnúh Maarn zoekt enthousiaste vrijwilligers

Jongerenruimte ‘Onze JOP’ van Welnúh is de plek voor jongeren in Maarn. Maandelijks worden er verschillende sport- en creatieve activiteiten georganiseerd voor en door jongeren in verschillende leeftijdscategorieën tussen de 12 en 18 jaar. Daarnaast biedt de ruimte natuurlijk een plek om elkaar tijdens inlopen te ontmoeten en lekker wat te kletsen of een potje te tafelvoetballen en tv te kijken. Bovendien is het de plek waar jongeren terecht kunnen voor vragen over bijvoorbeeld werk en relaties.
Om open te kunnen zijn, zijn er vrijwilligers nodig. Daarom is het jongerenwerk op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om met jongeren te werken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het helpen tijdens de inlopen en het helpen bij activiteiten. Uiteraard is er genoeg ruimte voor eigen initiatieven. De minimale leeftijd om vrijwilliger te worden is 18 jaar.
Heb je interesse en wil je ons team versterken? Stuur dan een mail naar jongerenwerker Reyer r.vos@welnuh.nl. Jongerenruimte ‘Onze JOP’ is gevestigd in de Twee Marken aan het Trompplein 5 te Maarn.