Politiek

VVD-Minister Hennis in Doorn

(ingezonden door VVD)

Driebergen, 4 maart 2014

Persbericht bezoek Minister Jeanine Hennis-Plasschaert
Komende maandagmiddag 10 maart a.s. zal Minister Jeanine Hennis-Plasschaert een bezoek brengen aan Doorn in het kader van de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014. Het bezoek zal starten om 15:15 uur in het Cultuurhuis “de Pleiade”.

Doorn en het Ministerie van Defensie hebben een sterke band, onder andere vanwege de marinierskazerne en het Veteranen Instituut en Militair Revalidatie Centrum Aardenburg. Deze middag zal de minister een bezoek brengen aan het Cultuurhuis. Daarnaast zal zij campagne voeren in het centrum van Doorn en vervolgens beschikbaar zijn voor vragen van pers en inwoners in de raadszaal van het Cultuurhuis.

Inhoud van het programma:
15:15 uur Ontvangst in Cultuurhuis “De Pleiade” door o.a. Burgemeester Frits Naafs
15:30 uur Campagne en rondgang door centrum Doorn inclusief Passage
16:00 uur Terugkomst in raadszaal
16:15 uur Toespraak Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert
16:30 uur Gelegenheid tot stellen vragen door pers en inwoners

Het bezoek van de minister zal eindigen rond 17:00 uur.

Hermannus Stegeman
Secretaris bestuur VVD Utrechtse Heuvelrug