Opnieuw Zangcursus Find your voice bij Welnúh

Persbericht (ingezonden door Welnuh)

Driebergen, 13 maart 2014

Opnieuw Zangcursus Find your voice bij Welnúh

De eerste cursus Find your voice van Welnúh is een groot succes geweest! Daarom is het plan een nieuwe cursus voor beginners te organiseren. Op maandag 31 maart van 20.30–21.45 uur is er een gratis openbare les om met de cursus kennismaken te maken. Als er genoeg belangstelling is, kan er daarna op zeven woensdagavonden een cursus worden gestart. De cursus is bedoeld voor mensen die nooit hebben gezongen, maar nieuwsgierig zijn hoe hun stem klinkt. Locatie: Gebouw 'De Vijver', Vijverlaan 10. Meer informatie: 0343 523011 (ma-vr van 9.00–12.00 uur) en www.welnuh.nl/activiteiten.


Wil je Hillridge weer ns aan het werk zetten dan kan dat via dit platform. Je kunt ook altijd zonder platform doneren of je opgeven voor berichten over nieuwe artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *