Gemeente

Gemeenteraad stelt raadsprogramma vast

(ingezonden door gemeente Heuvelrug)

Donderdag 24 april: Gemeenteraad stelt raadsprogramma vast

In een openbare vergadering stelt de gemeenteraad van de Utrechtse Heuvelrug donderdag 24 april het raadsprogramma vast. Het programma start om 19.30 uur in Cultuurhuis Pléiade in Doorn. Tijdens deze avond bespreken de fracties ook het vervolgproces om te komen tot een nieuw college dat verantwoordelijk wordt voor de uitvoering van het raadsprogramma. De installatie van het nieuwe college is voorzien op maandag 19 mei.

Woensdag 16 april organiseerde de raad een dialoogavond voor inwoners, waar de aanwezigen hun reactie konden geven op het concept raadsprogramma. Ongeveer 100 inwoners én vertegenwoordigers van (belangen)organisaties gaven gehoor aan deze oproep. Alle reacties worden deze week verwerkt in een definitief raadsprogramma dat de raad donderdag 24 april vaststelt.