Agenda

Filmhuis Doorn in Mei

Persbericht (ingezonden door Welnuh)

Doorn, 28 april 2014

Filmhuis Doorn

Op dinsdag 20 mei 2014 presenteert Filmhuis Doorn om 20.00 uur de film Quartet, waarin de acteurs, van hoog niveau, zichtbaar genieten van het spelen. Locatie: Cultuurhuis Doorn. De entree is € 6,- en kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal, bij de VVV en bij de receptie van Welnúh in de Kampwegkerk.
De 75-jarige kersverse regisseur, Dustin Hoffman, lijkt een veilige keuze te maken met een film over bejaarden, gespeeld door gevierde acteurs van zijn eigen leeftijd, maar schijn bedriegt. Beecham House wordt bedreigd met sluiting, wat de bewoners niet aanvaarden. Het jaarlijkse benefietconcert met eigen talent mist nog een goede sopraan. Wellicht kan operadiva Jean Horton het fameuze zangkwartet van weleer (en haar voormalige collega's) helpen om de benodigde ponden binnen te harken, maar zij weigert. Echt een film om de zomer te verwelkomen.
Na afloop drinken wij samen een drankje om het filmseizoen 2013-2014 af te sluiten.
Meer informatie: 0343 523000 of www.welnuh.nl/activiteiten.