Agenda

Bakken op Broekhuizen & Opera in Haarlem

(ingezonden door Klassiek Leeft!op Kasteel Broekhuizen)

Bakken op Broekhuizen & Opera in Haarlem
Wellicht een wat vreemde titel voor een mailing die over klassiek leeft! op Kasteel Broekhuizen zou moeten gaan.

Als artistiek leider van de huiskamerconcerten op Kasteel Broekhuizen wil ik u graag informeren over de voortgang van onze concertreeks en de planning van 2014.
Misschien bent u de afgelopen weken langs Broekhuizen gereden en is u opgevallen dat er weer een grote witte tent op het gazon voor het Kasteel staat.
Na een succesvolle editie van Heel Holland Bakt – programma op Ned 1 met Martine Bijl als presentatrice – wordt momenteel seizoen twee van dit succesvolle format opgenomen. En wederom fungeert Kasteel Broekhuizen en haar landgoed als prachtig decor van dit programma. De opnames zijn veelal in het weekend, waardoor we met de programmering van concerten enigszins in de knel komen in de maand mei/juni.

Ik breng u spoedig op de hoogte van de volgende concerten als data en musici definitief zijn.

In de tussentijd attendeer ik u graag op een prachtig operaproject te Haarlem. Samen met sopraan Aylin Sezer – concert 24 november jl. te Broekhuizen – vorm ik het mythologische liefdeskoppel Orfeo ed Euridice. Hieronder vindt u meer informatie over deze productie van de nieuwe operagroep 'The Fat Lady' o.l.v. Tamir Chasson.

Graag tot snel op Kasteel Broekhuizen of bij één van de voorstellingen te Haarlem van Orfeo ed Euridice!

Groet,
Eva Kroon

Het team van THE FAT LADY acht zich bevoorrecht u een nieuwe interpretatie van Glucks tijdloze opera te mogen laten beleven. Vergezel met ons ORFEO op zijn zoektocht naar zijn verloren geliefde, zijn zoektocht naar eeuwige, onvoorwaardelijke LIEFDE en ACCEPTATIE. Is dat niet waar wij allen naar verlangen?

Info: thefatlady.nl

The Fat Lady o.l.v. Tamir Chasson
Regie: Joost Kramer
Cast: Eva Kroon (Orfeo), Aylin Sezer (Euridice), Nienke Oostenrijk (Amore), Geert Chatrou (Het Lot) e.a.
Data: 11, 15, 19, 20 en 22 juni
Locatie: De Lichtfabriek, Haarlem.