Ingezonden

Spetterende Ontbijtshow voor vrouwen in Driebergen

(ingezonden door Welnuh)

Driebergen, 9 mei 2014

Spetterende Ontbijtshow voor vrouwen in Driebergen

Vrijdagmorgen 9 mei hebben ruim 80 vrouwen uit Driebergen-Rijsenburg genoten van een verrassend en inspirerend programma bij de Ontbijtshow. Na een ontbijtje in het Grand Café van de Bergse Bossen volgde het programma: inspirerende verhalen van vrouwen die vertelden hoe zij bezig zijn met het thema van de ochtend ‘Je kunt meer dan je denkt’; een ‘warming up’ door zangdocente Mirella Reiche; een Jump-workshop door Ineke Hurkmans van Jump Movement en een modeshow van kleding uit de Eurowinkel met als klapstuk de bruid. Daarna was er een inspiratiemarkt met informatiestands over werk en vrijwilligerswerk en over persoonlijke presentatie.
Bij fotografe Mirjam Verschoor was er de mogelijkheid om een gratis profielfoto te laten maken. Dit alles onder het genot van een stuk bruidstaart die de bruid zelf had gemaakt. Reacties: ‘Motiverend! Inspirerend! Fantastisch! Herhalen!’.
Deze Ontbijtshow is vanuit burgerinitiatief georganiseerd, in een samenwerkingsverband met Welnúh, met subsidie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en met veel belangeloze steun van diverse bedrijven in Driebergen-Rijsenburg.