Politiek

SP – raadslid verlaat gemeenteraad

Utrechtse Heuvelrug, 25 augustus 2014

(ingezonden door SP, Lenneke Bolt)

SP – raadslid verlaat gemeenteraad

Lenneke Bolt, raadslid voor de SP in Utrechtse Heuvelrug, zal met ingang van 1 september de gemeenteraad verlaten. Ze is, vanwege persoonlijke omstandigheden, genoodzaakt te stoppen met het raadswerk.
Haar plaats zal ingenomen worden door Corine Jongste (47) uit Doorn. Zij stond op de 4e plek voor de SP tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart jl.

Fractievoorzitter Jasper van Geijtenbeek: “Natuurlijk zullen wij de samenwerking met Lenneke gaan missen, maar persoonlijke redenen zorgen er helaas voor dat ze de keuze heeft moeten maken om te vertrekken en dat respecteer ik. Ik wil Lenneke bedanken voor de samenwerking in de afgelopen vier jaar als commissie- en raadslid”

Lenneke Bolt blijft voorlopig nog wel voorzitter van de SP afdeling Utrechtse Heuvelrug.