Ingezonden

CREATE! (schrijf je in)

Persbericht

(ingezonden door Gizella Komondy)

Heb jij aanleg voor dans, zang, muziek, theater, poëzie of beeldende kunsten? Durf jij je talenten te showen aan BN’ers als Guillermo Lansman, X Factor danseres Sharona Raghoenandan, singer-songwriter Ray Klaassen en de veelgevraagde DJ Luna Ludmila? Doe dan mee aan ‘CREATE! Heuvelrug’ en maak kans op het winnen van een masterclass of een plaats in de finale: ‘CREATE-Extreme’.
Ben je waanzinnig goed in hiphop, streetdance, saxofoon of piano? Of zing je de sterren van de hemel? Heb je een musical act ingestudeerd of wil je graag een indrukwekkend gedicht voordragen op een echt podium? Dit is je kans! Kijk snel op www.create-extreme.nl of www.100procentheuvelrug.nl en geef je online op vòòr 20 september. CREATE! Heuvelrug is op 4 en 5 oktober 2014 in De Binder in Leersum.
‘Boost your talent’
De jury bepaalt wie een masterclass krijgt aangeboden om zich verder te ontwikkelen, of wie doorgaat naar de finale, ‘CREATE- Extreme’ in Zeist in 2015. Misschien jij wel? Of leuker nog: je kunt ook een masterclass aangeboden krijgen én doorgaan naar de finale, waardoor je je dus super goed kan voorbereiden! De masterclass worden gegeven door de juryleden, pro’s in het vak. Dus wil je je talent een enorme boost geven ben je tussen de 12 en 24 jaar: geef je snel op!