Agenda

SUMMERBEATS Danceparty voor 30-plusssers

Ingezonden door Bergse Bossen)

SUMMERBEATS Danceparty voor 30-plusssers

Op 13 september 2014 is het weer zover: “SUMMERBEATS”, dé Danceparty voor 30-plussers in Grand Café Bergse Bossen in Driebergen!

 

Ibiza

Deze populaire danceparty voor iedereen ouder dan 30 die houdt van swingen op muziek van nu, heeft eigenlijk geen toelichting meer nodig. In de wijde omgeving is bekend dat je als 30-plusser tijdens dit feest ouderwets los kunt gaan in een tot club omgetoverde ruimte op lekker dansbare hits uit de actuele hitlijsten. Op verzoek van de gasten van eerdere edities is er ook deze keer weer voor een themastijl gekozen. Een hele logische ditmaal, eentje waar je qua kleding en accessoires alle kanten mee uit kunt: IBIZA! De zomer “hotspot” voor de lekkerste Dancefeesten en luie Lounge-avonden verhuist voor één avond naar Driebergen. Lekkere losse luchtige kleding, open schoenen of espadrilles, gypsy of juist strak en hot. De mogelijkheden voor een goede outfit zijn eindeloos.

 

Verschillende ruimten

Als het lekker weer is, start het feest buiten. Alle reden dus om er op tijd te zijn. De rest van de avond gaat volgens inmiddels beproefd recept: een goeie DJ, trendy licht- en showeffecten, supergoed geluid en een aparte lounge-ruimte voor degenen die bij willen kletsen.

 

Uniek en hip

Het succes van dit evenement zit in het unieke karakter. Bij Summerbeats ga je niet “terug in de tijd” maar “mee met de tijd”. Als je je (net) niet jong meer genoeg voelt om naar een hippe club of naar een drukke danceparty te gaan maar het qua sfeertje eigenlijk wel zou willen, kom dan naar SUMMERBEATS voor een heerlijke avond ouderwets hip swingen!

Kaarten kosten normaal € 13,00 maar in de voorverkoop krijg je een flinke korting en is de prijs € 10,00. Zorg dat je er op tijd bij bent want de vorige editie (Winterbeats) was helemaal uitverkocht!

 

Meer informatie en een “moodboard” ter inspiratie, is te vinden op: www.bergsebossen.nl/summerbeats