Ingezonden

Infocentrum Tabaksschuur Amerongen zoekt vrijwilligers

Persbericht (ingezonden door Utrechts Landschap)
De Bilt, 24 september 2014

Infocentrum Tabaksschuur Amerongen zoekt vrijwilligers

Utrechts Landschap zoekt voor het informatiecentrum Tabaksschuur Amerongen twee vrijwilligers: een vrijwilliger informatie & verkoop en een vrijwilliger kinderactiviteiten.

Utrechts Landschap heeft in een aantal gebieden informatiecentra met een winkeltje. Al deze informatiecentra draaien op de inzet van een groep vrijwilligers. Eén van de centra is gevestigd in de Tabaksschuur, Veenseweg 8 in Amerongen. Het infocentrum wordt gerund door een vrijwilligersteam dat extra handen kan gebruiken.

Vrijwilliger informatie & verkoop infocentrum Tabaksschuur
In het infocentrum wordt informatie verstrekt over Utrechts Landschap en over de wandelmogelijkheden op de Utrechtse Heuvelrug en vooral de Amerongse Berg en de Amerongse bovenpolder. Er wordt een assortiment producten aangeboden variërend van natuurvriendelijke levensmiddelen tot cadeauartikelen en wandelboekjes en het is mogelijk om een kop koffie of thee met lekkers te gebruiken. Heeft u belangstelling voor natuur en natuurbescherming? Lijkt het u interessant zelf meer te leren over de natuur in uw woonomgeving?

Vrijwilliger kinderactiviteiten
Verder organiseert een klein team een aantal keren per jaar kinderactiviteiten en excursies in samenwerking met Natuurwijs en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Bij evenementen wordt soms ook een kinderactiviteit aangeboden. Heeft u affiniteit met kinderen van 4 tot 10 jaar en kunt u bij voorkeur een dagdeel per maand beschikbaar zijn?

Neem dan contact op met Irene van den Broek, vrijwilligerscoördinator, telefoonnummer 030-221 99 95 (ma, di, do) of via e-mail vdbroek@utrechtslandschap.nl