Ingezonden

Open Dag azc Overberg

(ingezonden door COA)

 

 

 

Zaterdag 18 april a.s. organiseert de AMV-locatie Overberg van 11.00 tot 16.00 uur een Open Dag voor omwonenden en andere belangstellenden. De opvanglocatie wil iedereen graag in de gelegenheid stellen om nader kennis te maken met het centrum en de bewoners.

 

De medewerkers van de AMV-opvang laten bezoekers via een georganiseerde rondleiding zien hoe het centrum er uitziet, hoe de bewoners leven en wat hun dagelijkse activiteiten zijn. Daarnaast informeren wij graag over de werkwijze en de methodiek van de AMV-opvang. Ook zijn er diverse sport- en spelactiviteiten, een proeverij van hapjes gemaakt door de bewoners en dansvoorstellingen. Onze bewoners zijn tijdens de Open Dag ook aanwezig en maken onderdeel uit van de activiteiten.

 

Iedereen die eens een kijkje wil nemen is van harte welkom op zaterdag 18 april a.s. op de opvanglocatie in Overberg aan de Dwarsweg 45.