Agenda

Vlooienmarkt in Sporthal Steinheim te Doorn

(ingezonden door Spijker Events)

Op zondag 9 november wordt in sporthal Steinheim (Wijngaardsesteeg 1a) te Doorn van 10.00 uur tot 16.00 uur wederom een vlooienmarkt gehouden door Spijker Events. Zij zijn een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van vlooienmarkten waar de meest uiteenlopende tweedehands artikelen te vinden zijn. Van de kop en schotel die u nog miste in de verzameling, een uniek meubeltje voor in uw zitkamer tot aan het boek dat niet meer in de winkel te krijgen is. Dit afgewisseld met spullen gemaakt door mensen met een creatieve geest. Kort gezegd, voor ieder wat wils!
 
De bezetting van de kramen is voor een deel in handen van vaste standhouders, die geregeld op de vlooienmarkten van Spijker Events staan. Daarnaast is uiteraard ook ruimte voor hen die de zolder een keer opruimen en gezellig op de markt komen staan. Maar er is meer variatie zodat deze vlooienmarkt een uitje kan worden voor het hele gezin, want terwijl vader en moeder over de markt kunnen struinen, vermaken de kinderen zich door een tekenfilmpje te kijken of lekker op het luchtkussen te springen. Uiteraard is op deze dag ook een hapje en drankje verkrijgbaar.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf die leeftijd bedraagt de toegang 2,75 euro. Wilt u meer informatie of een kraam huren? Neem dan contact op met  Spijker Events via 033-4571502 of surf naar www.spijkerevents.nl