Heuvelrug

Aldi stuit opnieuw op geharnast verzet in Driebergen. Uitwijken naar Leersum of Doorn kan nu wel.

Plannen voor een nieuwe supermarkt van discounter Aldi op Driebergens centrale parkeerplaats Appelgaard stuiten op een muur van verzet bij omwonenden, tot grote spijt van architect en bruggenbouwer Griffioen. Er liggen ook kansen voor Aldi in Leersum of Doorn, laat wethouder Boonzaaijer doorschemeren.

Spijt, heeft architect Jan Griffioen, van zijn poging de buren voor het nieuwbouwplan van Aldi te winnen. Afgelopen maand belegde Griffioen drie informatiebijeenkomsten, om draagvlak te zoeken voor een nieuwe Aldi-supermarkt op Driebergens centrale parkeerplaats Appelgaard. Daar wil de Duitse discounter heen, omdat het in de knel zit op de huidige locatie, aan Driebergens winkelstraat Traaij.

De poging leidde niet tot het gewenste effect, wel tot het tegendeel: veel boze brieven en een tribune vol tegenstan………

Lees meer via MyJour, €0,18, gratis voor nieuwe lezers en niet goed, geld terug. Aantal woorden: 766, geschatte leestijd: 3 min.