Ingezonden

Cappella Cantica zoekt projectkoorleden

Cappella Cantica zoekt projectkoorleden

(ingezonden door Cappella Cantica)

Cappella Cantica is een gemengd kamerkoor uit Driebergen. Het bestaat uit ca. 20 enthousiaste amateur-zangers. Zij komen uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug en uit omliggende plaatsen, zoals Zeist, Bunnik en Austerlitz.

“Zingen met plezier”, is ons motto. Zingen is voor ons in de eerste plaats een liefhebberij. We genieten van het zingen tijdens de repetities en we streven naar kwaliteit en werken aan het verhogen van ons niveau.

Jaarlijks geven wij een groot concert. In 2015 willen we een voor ons wat groter project aanpakken. Op 31 oktober 2015 (het weekend van Allerzielen) willen we in de prachtige Petrus Banden Kerk in Driebergen het Requiem van Faure uitvoeren. Dit doen we samen met solisten en met begeleiding van een organist.

Voor dit project zoeken we projectleden. Cappella Cantica kent een vast ledenbestand dat we voor dit project willen aanvullen met projectleden. Wilt u mee doen met dit project dan bent u van harte welkom kennis te komen maken op onze open avonden. Op die avonden willen we u graag meer vertellen over ons project. Ook geven we u de kans om met ons mee te zingen. We zijn vooral opzoeken naar versterking van de stemgroepen bas, tenor en sopraan.

De open avonden zijn op: maandagavond 12, 19 en 26 januari 2015.

We repeteren in de Parklaankerk in de Parklaan te Driebergen.

We starten om 20.00 uur met zingen en stoppen om 22:00 uur.

Wilt u meer informatie, mail dan naar

Andre Braun, secretaris van Cappella Cantica

cappellacantica@gmail.com