Ingezonden

Kasteel Amerongen, decor nieuw tv-programma

 

(ingezonden door Kasteel Amerongen)

 

Vanaf donderdag 12 maart komt de EO met een nieuw programma. In ‘Van Hollandse Bodem’ strijden acht duo’s om de titel ‘Beste moestuinder van Nederland’. Zes weken lang volgt de kijker hun zoektocht naar de mooiste groenten en de lekkerste gerechten. Welk gerecht zet de smaakpapillen van juryleden Jonathan Karpathios en Dieneke Klomper op scherp en welk koppel moet – onder toeziend oog van presentatrice Tooske Ragas – de competitie verlaten?

 

De opnames voor dit programma vonden vorig jaar zomer plaats in de tuinen van Kasteel Amerongen. De deelnemersduo’s werkten vier maanden lang keihard om een leeg stukje grond en bijbehorende kas om te toveren tot een echte moestuin. Elke aflevering moesten de koppels zichzelf bewijzen in twee oogst- en twee kookopdrachten. Beschikken de duo’s over voldoende passie en talent om de juryleden te overtuigen? De kandidaten worden niet alleen beoordeeld op de oogst, maar ook op de vaardigheid om van alle groenten een overheerlijk gerecht te maken.

 

 

Kijk voor meer informatie op www.kasteelamerongen.nl