Heuvelrug

Directeur gemeente Heuvelrug vindt nieuwe baan

Terry van der Steen vertrekt per half februari als gemeentesecretaris van de gemeente Utrechtse heuvelrug. Er is nog geen opvolger.

Read More

Dat laat de gemeente weten in een persbericht. Van der Steen was ruim drie jaar werkzaam als gemeentesecretaris voor de gemeente Driebergen om na de oprichting van fusiegemeente Utrechtse heuvelrug door te gaan als directeur Middelen. Sinds 2009 is Van der Steen weer de de facto baas van de de gemeentelijke organisatie en alle ambtenaren.

Vorig jaar kreeg Van der Steen de nodige kritiek te verwerken, nadat het oordeel van werknemers over de eigen organisatie en leiding verder was gezakt. Van der Steen krijgt volgend jaar een nieuwe baan als directeur van het Service Centrum Drechtsteden. In het persbericht dankt het college van burgemeester en wethouders Van der Steen voor haar inzet van de afgelopen jaren. Er is nog geen opvolger voor Van der Steen.