Ingezonden

Gratis plek op ‘Duurzame Markt’ voor duurzame ondernemers

(ingezonden door Gem Zeist)

 

Na een succesvolle Duurzame Markt op 11 oktober 2014 wil gemeente Zeist op zaterdag 30 mei en 10 oktober 2015 opnieuw twee Duurzame Markten organiseren. Duurzame ondernemers kunnen daar hun fairtrade-, biologische- en streekproducten aanbieden. Ook is er ruimte voor tweedehands spullen en handgemaakte artikelen van duurzame materialen. Deelname voor ondernemers is gratis.

 

Wilt u een stand bemensen op de Duurzame Markt op Belcour? Dan bent u van harte welkom. U kunt ervoor kiezen om één of twee dagen deel te nemen. Zaterdag 10 oktober is de Dag van de Duurzaamheid. Dan wordt de markt wat groter aangepakt. Zo wordt er bijvoorbeeld een ruilbeurs voor kleding gehouden.

 

Bijeenkomst op 30 maart

Belangstellenden zijn welkom op de voorbereidingsbijeenkomst waar de opzet van de markt wordt toegelicht en waar ideeën kunnen worden uitgewisseld. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 30 maart van 20:00 tot ca. 21.30 uur in het gemeentehuis van Zeist, Het Rond 1. Koffie en thee staan klaar vanaf 19:45 uur. Graag aanmelden via v.buskens@odru.nl, liefst vóór 25 maart.

 

Op de markt is een beperkt aantal kramen beschikbaar. We stellen op basis van duurzame thema’s de markt samen met een divers palet van vooruitstrevende producten en diensten.

 

De Duurzame Markt wordt in opdracht van de gemeente Zeist georganiseerd door de Omgevings Dienst Regio Utrecht.